Το PhenQ είναι ένα προϊόν απώλειας βάρους που πωλείται ως καυστήρας λίπους και κατασταλτικό της όρεξης. Σας βοηθά να χάσετε βάρος εύκολα παίρνοντας μία κάψουλα πριν από κάθε γεύμα. Η κατασταλτική της δράση στην όρεξη βοηθά στην πρόληψη του σνακ και στη μείωση της όρεξης και το αποτέλεσμα της καύσης λίπους προσβάλλει άμεσα το πλεόνασμα που αποθηκεύεται στο στομάχι, τη λεκάνη, τον γλουτό και το πόδι. Το προϊόν πωλείται από την Wolfson Berg, μια εταιρεία που ειδικεύεται στις θεραπείες αδυνατίσματος για περισσότερα από 30 χρόνια.

Σε αυτό το άρθρο, σας δίνουμε τη γνώμη μας για το PhenQ και τα σχόλια των καταναλωτών. Μια πλήρης περιγραφή, ο ρόλος κάθε συστατικού και συμβουλές για τη σωστή λήψη χαπιών phenq

ΑΓΟΡΑΣΤΕ PHENQ

 

phenq

Οφέλη του PhenQ 💊

➡️ Κάψτε αποθηκευμένο λίπος

Η PhenQ ισχυρίζεται ότι η διαδικασία καύσης λίπους θα επιταχυνθεί με τη χρήση συστατικών που ενισχύουν το μεταβολισμό.

➡️ Μειώστε την όρεξή σας

Μερικά από τα συστατικά του PhenQ επηρεάζουν πραγματικά το μεταβολισμό. Οποιαδήποτε διακύμανση του μεταβολισμού μπορεί να επηρεάσει την όρεξη και την όρεξη.

➡️ Αποκλεισμός παραγωγής λίπους

Μπορούν να επηρεάσουν ή να επιβραδύνουν την παραγωγή λίπους επηρεάζοντας το επίπεδο σακχάρου στο αίμα.

➡️ Βελτιώστε τη διάθεση και τα επίπεδα ενέργειας

Η καφεΐνη είναι ένα ισχυρό διεγερτικό. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες καφεΐνης ανέφεραν συχνά ότι αισθάνονται πιο ενεργητικοί.

Συστατικά του PhenQ 💊

🌿 Iac Νιασίνη

Η νιασίνη, βιταμίνη Β3, χρησιμοποιείται παραδοσιακά ιατρικά για τη βελτίωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.

🌿 Χαλκός (ως θειικός χαλκός)

Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι ο χαλκός συσχετίζεται με την απώλεια βάρους και ένα υγιές βάρος. Πράγματι, ο χαλκός είναι ένα ιχνοστοιχείο που συνδέεται στενά με το μεταβολισμό. Όταν ένα άτομο έχει έλλειψη χαλκού, ανισορροπεί το μεταβολισμό του. Ακολουθεί η συσσώρευση λίπους και η αύξηση βάρους.

🌿 Χρώμιο (ως πικολινικό χρώμιο)

Το πικολινικό χρώμιο είναι δημοφιλές σε προϊόντα καύσης λίπους, όπως το Keto BodyTone. Είναι το αντικείμενο πολλών ερευνών που υποστηρίζει τη χρήση του στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. Το πικολινικό χρώμιο είναι η μορφή που προτιμάται σχεδόν από όλους τους επαγγελματίες υγείας για το μεταβολισμό του σακχάρου στο αίμα και τον διαβήτη.

🌿 τρυγική L-καρνιτίνη

Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται σε διαφορετικά επίπεδα τόσο στα φυτά όσο και στο κρέας. Η καρνιτίνη εμπλέκεται σε μια διαδικασία που ονομάζεται βήτα-οξείδωση, ή τη διάσπαση του λίπους, για την παραγωγή ενέργειας. Η καρνιτίνη απαιτείται από μια κυτταρική μηχανή που ονομάζεται καρνιτίνη ακετυλοτρανσφεράση.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η καρνιτίνη ακετυλοτρανσφεράση μεταφέρει λιπαρά οξέα στην περιοχή όπου το λίπος μπορεί να διασπάται για ενέργεια. Σκεφτείτε την καρνιτίνη ακετυλοτρανσφεράση σαν φορτηγό παράδοσης και καρνιτίνη σαν τους τροχούς του φορτηγού. Χωρίς τροχούς, το φορτηγό δεν μπορεί να παραδώσει το γράσο στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής.

🌿 Άνυδρη καφεΐνη

Η καφεΐνη είναι η δραστική χημική ουσία στον καφέ που δίνει στους ανθρώπους ενέργεια για να ξεκινήσουν τη μέρα τους το πρωί. Η καφεΐνη έχει μελετηθεί ευρέως για τις επιδράσεις της στην άσκηση, την ενέργεια και το μεταβολισμό του λίπους. Η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους μέσω των θερμογόνων επιδράσεων (αυξημένη θερμοκρασία σώματος). Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καύση επιπλέον θερμίδων καθώς οι άνθρωποι τείνουν να κινούνται περισσότερο μετά την κατάποση καφεΐνης.

🌿 Ανάκτηση του alpha-Lacey

Αυτό το συστατικό είναι ένα ιδιόκτητο μείγμα άλφα λιποϊκού οξέος, κυστεΐνης και μαγνησίου. Αντί να εξετάσουμε το ρόλο κάθε συστατικού, είναι σημαντικό να εκτιμηθεί η δόση. Το μαγνήσιο μόνο χορηγείται συχνά σε δόση περίπου 500-1000 mg. Το άλφα λιποϊκό οξύ συνιστάται γενικά σε δόση 300 mg ή περισσότερο την ημέρα. Η κυστεΐνη συμπληρώνεται συχνά σε 300 mg ή περισσότερο την ημέρα επίσης.

🌿 Nopal

Το nopal είναι ένας κάκτος που μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν ως το φραγκόσυκο. Το ίδιο το Nopal δεν είναι δραστικό συστατικό, αποτελείται από πολλές αντιοξειδωτικές ενώσεις, μέταλλα και βιταμίνες. Μαζί, αυτά τα μόρια μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στη φλεγμονή, το σάκχαρο στο αίμα και τη χοληστερόλη.

🌿 Capsicum

Το πιπέρι προέρχεται από τσίλι. Η δραστική ένωση που πιστώνεται με τα οφέλη για την υγεία είναι η καψαϊκίνη, το ίδιο πράγμα που κάνει τα φτερά κοτόπουλου πικάντικα.

🌿 Extract Εκχύλισμα πιπερίνης

Η πιπερίνη είναι η δραστική ένωση του μαύρου πιπεριού. Έχει συμπεριληφθεί σε σχεδόν όλους τους τύπους συμπληρωμάτων στην αγορά. Η πιπερίνη έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που ονομάζονται βιοφλαβονοειδή. Αυξάνοντας την απορρόφηση, οι εταιρείες μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ PHENQ

 

Κριτικές Phenq

Επανεξέταση καταναλωτών PhenQ 💊

Έχετε πλέον την κριτική μας για το PhenQ και γνωρίζετε ότι το συνιστούμε με τα μάτια κλειστά! Τώρα οι καλύτεροι άνθρωποι για να μιλήσουμε για το PhenQ είναι οι τακτικοί καταναλωτές που κατάφεραν να δοκιμάσουν το phenq για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας δίνουμε λοιπόν μερικές κριτικές για τους καταναλωτές που βρίσκονται στο Διαδίκτυο για να σας δώσουμε μια μικρή ιδέα και να μάθετε αν οι κριτικές για το phenq είναι αρνητικές ή θετικές.

 

Ήμουν υπέρβαρος από τότε που ήμουν νέος, αλλά ξύπνησα μόλις πρόσφατα. Σε μια οικογενειακή κρουαζιέρα, δεν μπορούσα να γίνω μέλος της οικογένειάς μου για δείπνο επειδή δεν μπορούσα να χωρέσω στην καρέκλα. Τότε σταμάτησα και σκέφτηκα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Από τότε άρχισα να ασκώ, να τρώω πιο υγιεινά και να παίρνω το PhenQ (παραγγέλνω το πακέτο 2 + 1). Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι δεν θα το έκανα, αλλά εδώ είμαι – 20 κιλά ελαφρύτερο από ό, τι όταν άρχισα να παίρνω PhenQ. Τώρα μπορώ να είμαι πιο δραστήριος στην καθημερινή ζωή και είναι πιο εύκολο για μένα να ζω καθημερινά. Δάφνη ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Μετά τη γέννηση δύο φορές, είχα κάποιο βάρος που δεν μπορούσα να ξεφορτωθώ μόνος μου. Με τη βοήθεια του PhenQ, εγκατέλειψα άλλα προϊόντα απώλειας βάρους που δεν λειτουργούσαν και άρχισα να τρώω πιο υγιεινά. Είδα αποτελέσματα μετά από μόλις μια εβδομάδα και έχασα συνολικά 10 κιλά σε 3 μήνες! Η συμβουλή μου σε άλλους είναι απλή. Μην δοκιμάζετε διατροφές. Το έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το PhenQ και θα το λατρέψετε. Είναι καταπληκτικό και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ όταν πετυχαίνω τους στόχους μου. Αλεξία E ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Τα τελευταία χρόνια, άρχισα σταδιακά να κερδίζω βάρος. Μόλις πέρασα το όριο των 80 κιλών άρχισα να απογοητεύομαι, δοκίμασα αρκετές (αναποτελεσματικές) δίαιτες και βελτίωσα τον συνολικό τρόπο ζωής μου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πήγα ακόμη και στα 90 κιλά. Τότε βρήκα το PhenQ και άρχισα να το παίρνω. Νομίζω ότι μου πήρε περίπου δύο εβδομάδες για να αρχίσω να βλέπω αποτελέσματα, αλλά μετά άρχισα να χάνω πολύ περισσότερο βάρος και πήρα πριν και μετά τις φωτογραφίες για σύγκριση. Έχασα 5 κιλά σε 1 μήνα χάρη στο PhenQ! Συνολικά αισθάνομαι πιο σίγουροι, μπορώ να δω τη γυναίκα μου περήφανη για την αλλαγή μου και έχω πολύ περισσότερη ενέργεια για να είμαι αποτελεσματική όλη μέρα στη δουλειά και έχω ακόμα την ενέργεια να παίξω με γιος το βράδυ. Δανιήλ ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας σχετικά με το phenq στην ενότητα σχολίων.

PhenQ στα φαρμακεία 💊

Μερικοί φαρμακοποιοί προσφέρουν αυτό το προϊόν. Ωστόσο, οι τιμές θα είναι διογκωμένες και πολύ υψηλότερες από ό, τι αν το αγοράσετε στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από μια πολύ χαμηλότερη τιμή, σας συνιστούμε να μην αγοράσετε το PhenQ σε φαρμακεία ή φαρμακεία ή να μην αγοράσετε PhenQ από την Amazon (το οποίο έχει επίσης μεγάλο περιθώριο), αλλά μάλλον από τον επίσημο ιστότοπο.

Πόσα χάπια PhenQ ανά ημέρα ? 💊

Ένα από τα καλά πράγματα για ένα χάπι απώλειας βάρους είναι ότι εσείς, ο καταναλωτής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ακριβή δοσολογία κάθε συστατικού – οι διατροφολόγοι και οι επιστήμονες το φροντίζουν για εσάς.

Μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τη δοσολογία που συνιστάται στο μπουκάλι. Αλλά το θυμόμαστε εδώ για περίεργους ανθρώπους.

  • 1 κάψουλα PhenQ πριν από το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο (μην ξεχάσετε να βάλετε ένα ξυπνητήρι για να σας υπενθυμίσω)

Ή

  • 2 κάψουλες για πρωινό (για να αποφύγετε τις επιδράσεις της καφεΐνης στον ύπνο σας)

Δεν έχει νόημα να παίρνετε περισσότερες κάψουλες από ό, τι συνιστάται. Μπορείτε να προκαλέσετε ανεπιθύμητες παρενέργειες (αέρια, πόνος στο στομάχι…). Δεν πρέπει να παίρνετε κανένα προϊόν αδυνατίσματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Παρενέργειες στο PhenQ ? 💊

Υπάρχουν σίγουρα αρνητικές επιπτώσεις, όπως τα περισσότερα χάπια διατροφής. Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα από αυτά και προκαλούνται μόνο από υπερδοσολογία. Γι ‘αυτό φροντίστε να τηρείτε τις δόσεις που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο.

Εάν καταπιείτε πολλά χάπια Phenq, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε γαστρεντερικά προβλήματα, φούσκωμα και αέρια. Η καφεΐνη στο PhenQ μπορεί επίσης να επηρεάσει τον ύπνο σας. Εάν δείτε αντίκτυπο στον ύπνο, μπορείτε να πάρετε τα χάπια PhenQ νωρίτερα, έτσι ένα το πρωί και ένα το μεσημέρι.

Όπως κάθε προϊόν αδυνατίσματος, δεν χρειάζεται να το πάρετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας !

Συχνές ερωτήσεις PhenQ 💊

[sc_fs_multi_faq headline-0= »h3″ question-0= »🌟 Λειτουργεί το PhenQ; » answer-0= »Ναι, πολλές κριτικές στο διαδίκτυο δείχνουν σημαντικά εφέ μετά από αρκετές εβδομάδες με το PhenQ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τον εαυτό σας τώρα με μια αποκλειστική προσφορά! » image-0= » » headline-1= »h3″ question-1= »🌟 Για ποιον είναι το PhenQ » answer-1= »Το PhenQ είναι για υπέρβαρα άτομα ή για όσους έχουν λίγα επιπλέον κιλά που θέλουν να τα χάσουν γρήγορα. » image-1= » » headline-2= »h3″ question-2= »🌟 Υπάρχουν παρενέργειες; » answer-2= »Τα άτομα με καρδιακά προβλήματα πρέπει να αποφεύγουν αυτό το είδος προϊόντος επειδή περιέχει καφεΐνη. Το ίδιο ισχύει και για τις εγκύους. » image-2= » » count= »3″ html= »true » css_class= » »]

Η PhenQ άλλαξε πρόσφατα τη σχεδίαση του ιστότοπού της και του μπουκαλιού της, αλλά τα συστατικά και οι κριτικές για το phenQ παραμένουν τα ίδια. Τίποτα δεν αλλάζει παρά το σχέδιο.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ PHENQ

Συμπέρασμα 💊

Το προϊόν PhenQ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν αδυνατίσματος. Είναι αξιόπιστο και θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε μια δίαιτα και να αρχίσετε να χάνετε βάρος. Θυμηθείτε να ασκείστε ταυτόχρονα και να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή σας (αν και το κατασταλτικό της όρεξης θα σας αποτρέψει από την υπερκατανάλωση τροφής).

>> ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ PHENQ ΤΩΡΑ!

Για να διαβάσετε τις πηγές μας, εδώ είναι οι σύνδεσμοι: Πηγές καψινοειδών, Πηγή Νιασίνη και Νοπάλ, Πηγή Capsicum

About the author

epyna

Leave a Comment